VIDOVDANSKI KUP U VILBAL-u

VIDOVDANSKI KUP U VILBAL-u

07:31
107
0
VladicinHanVesti
PODELI
photo by fb Haninfo; Defile na SC Kunjak

Defileom sportista juče je svečano otvoren treći po redu VIDOVDANSKI KUP u VILBALU, koji se igra u okviru Vidovdanskih dana.

Oko 150 sportista koji su učestvovali na defileu nosilo je zastave zemalja u kojima će, kako nam je rekao jedan od tvoraca ovog sporta Predgrag Jović, pokušati da promovišu ovaj sport koji je nastao pre par godina u Vladičinom Hanu. Svečani defile je organizovao Vladan Vučković koji je rekao da će vilbal najpre promovisati u regionu, a zatim i u ostalim zemljama koje budu pokazale interesovanje za ovaj novi sport.
Kup se igra na stadionu Sportskog centra Kunjak a otvoren je utakmicom između ŽFK „Crvena zvezda“ iz Beograda i ŽFK „Lavice“ iz Leskovca.

Pored ova dva ženska tima ove godine na kupu po prvi put učestvuje i ekipa ŽFK „Mašinac“ iz Niša.

U muškoj konkurenciji za pehar će se boriti timovi Južna pruga i Morava dok će dvostruki šampion Srbije u Vilbalu, klub Garnizon Vranje, ove godine braniti titulu.
Princip takmičenja je „mini liga“ a pobednika će odlučiti međusobni susreti i gol razlike.
U nedelju će od 18 časova, snage na terenu odmeriti Morava i Južna pruga, a završnog dana turnira će se, od 18 časova takmičiti Morava i Garnizon Vranje.

POSTAVI ODGOVOR

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

Komentari čitalaca treba da budu u vezi sa temom vesti.
Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti, ili bilo kakav nezakonit sadrzaj, neće biti objavljeni.

Komentari koji sadrže promovisanje i linkove drugih sajtova, neće biti objavljeni.

Mišljenja izneta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vladičin Han Vesti.

Komentari u kojima redakciji skrećete pažnju na eventualne propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima Vladičin Han Vesti i na tome vam se zahvaljujemo.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Vladičin Han Vesti se možete obratiti ovde: info {at} vladicinhanvesti {dot} rs