Uspešne preduzetnice opštine Vladičin Han: Sve po vašoj želji i meri u...

Uspešne preduzetnice opštine Vladičin Han: Sve po vašoj želji i meri u krojačkoj radnji “Triumf go”

12:19
874
0
Vladičin Han Vesti
PODELI
Photo by-Lična arhiva

U okviru Projekta „Uspešne preduzetnice opštine Vladičin Han“ Informativni press centar Opštine Vladičin Han objavljuje medijske priloge o ženama sa područja Vladičinog Hana koje uspešno vode svoje male ili velike biznise i time daju podstrek i drugim ženama koje imaju želju,  ali se nisu do sada osmelile da uplove u preduzetničke vode.

Olivera Dimirijević i Gordana Miljković mlade zene, posle dugogodišnjeg rada kod različitih poslodavaca, odlučile su se na pokretanje svog zajedničkog posla pre šest godina.

Otvorile su svoju krojačku radnju pod nazivom „Triumf go“, posao su pokrenule samoinicijativno, u početku sa po jednom mašinom, a kasnije su svoju radnju opremile uz pomoć organizacije Help i pomoću subvencija za samozapošljavanje.

Pre šest godina počele smo da ostvarujemo naš san. Otrvorili smo salon za ispunjavanje modnih želja, jer sve što  mušterija može da zamisli mi umemo da iskrojimo i to radimo sa velikom pažnjom jer znamo da je svaki odevni predmet koji kod nas sašijete deo vaših važnih momenata u životu. Umemo da razumemo svaku vašu potrebu, da damo korisne kreativne savete i da korigujemo vaše stare odevne predmete prema vašim novim željama- ističu Olivera i Gordana.

Sa puno zahvalnosti govore o pomoći koju je dobile, jer bez ove pomoći u nabavci opreme, kažu da bi bilo teško, gotovo nemoguće da pokrenu svoj posao. „Svi znamo koliko je danas teško pokrenuti svoj posao: treba nabaviti opremu, repromaterijal, poslovni prostor, a postoji mnogo drugih dažbina i obaveza sa kojima se početnici u poslovanju suočavaju, što je i razlog da se vrlo malo ljudi odlučuje na ovaj korak“.

Krojačka radnja Triumf go smeštena je u ulici Sedmog Jula bb u Vladičinom Hanu.Svojim perfektnim radom i korektnim odnosima sa klijentima, stekle su i opravdale njihovo poverenje u godinama koje su iza njih. U ovom preduzeću možete sašiti haljine, trenerke, dresove, radna odela, reklamne majice po svojoj želji i meri kao i korigovati sve vrste odeće.

Poslujemo sa firmama iz Vranja, Bujanovca, Niša, u planu su nam dalja proširenja posla, kao i pronalazak firme gde bismo imale stalnu saradnju, ali i nove radnike i mašine.

Olivera i Gordana su supruge i majke. Na pitanje kako usklađuju posao i porodicu, odgovaraju – „ Posao nam oduzima dosta vremena, ali se  mi trudimo da svaki slobodan trenutak provedemo sa njima.“

Projekat „Uspešne preduzetnice opštine Vladičin Han“ se realizuje uz finansijsku podršku Opštine Vladičin Han. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

POSTAVI ODGOVOR

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

Komentari čitalaca treba da budu u vezi sa temom vesti.
Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti, ili bilo kakav nezakonit sadrzaj, neće biti objavljeni.

Komentari koji sadrže promovisanje i linkove drugih sajtova, neće biti objavljeni.

Mišljenja izneta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vladičin Han Vesti.

Komentari u kojima redakciji skrećete pažnju na eventualne propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima Vladičin Han Vesti i na tome vam se zahvaljujemo.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Vladičin Han Vesti se možete obratiti ovde: info {at} vladicinhanvesti {dot} rs