Raspisan konkurs za finansiranje projekata u oblasti lokalnog i regionalnog ekonomskog razvoja

Raspisan konkurs za finansiranje projekata u oblasti lokalnog i regionalnog ekonomskog razvoja

11:22
200
0
Vladičin Han Vesti
PODELI
photo by Opstina Vladicin Han

Komisija za sprovođenje javnog konkursa za finansiranje projekta u oblasti lokalnog i regionalnog ekonomskog razvoja koji se finansira iz budžeta Opštine Vladičin Han, a koju imenuje predsednik Opštine, raspisala je konkurs za finansiranje projekata u oblasti lokalnog i regionalnog ekonomskog razvoja.

U tu svrhu predviđena su sredstva u iznosu od 750.000,00 dinara.

Pravo učešća na javnom konkursu imaju regionalne razvojne agencije koje su osnovane i čija aktivnost je usmerena na teritoriju Republike Srbije. Isključena je mogućnost korišćenja sredstava onim subjektima kojima je pravosnažnom sudskom odlukom izrečena mera zabrane obavljanja delatnosti.

Uslovi za dodelu sredstava po javnom konkursu su:

 • da je realizacija projekta u skladu sa ciljevima i namenom javnog konkursa;
 • da korisnik sredstava pruža mogućnost povezivanja sa drugim Kancelarijama za lokalni ekonomski razvoj sa teritorije Republike Srbije u toku trajanja projekta;
 • da vrši predstavljanje pred fondovima i instancama koje dodeljuju sredstva za realizaciju drugih projektnih aktivnosti i analizu projektnih poziva trećih lica – ocena korisnosti potencijala dobijanja sredstava.

Dokumentacija koja se podnosi na javni konkurs sadrži:

 • Aneks 1 – Obrazac prijave na konkurs
 • Aneks 2 – Predlog budžeta projekta
 • Aneks 3 – Predlog narativnog budžeta projekta
 • Aneks 4 – Izjava o prihvatanju obaveze
 • Uredno popunjen, overen i potpisan od strane ovlašćenog lica obrazac Predloga projekta koji je izrađen u slobodnoj formi;
 • Kopiju potvrde o poreskom identifikacionom broju podnosioca prijave (PIB);
 • Rešenje o registraciji;
 • Potvrde i sertifikati kojima se potvrđuju reference navedene kao posebni uslovi učešća na javnom konkursu.

Sve kopije dokumenata moraju da budu overene i potpisane od strane ovlašćenog lica podnosioca prijave i to svaka strana svakog dokumenta. Dozvoljena je upotreba faksimila umesto svojeručnog potpisa ovlašćenog lica podnosioca prijave.

Prijava za učešće na javnom konkursu se podnosi u zatvorenoj koverti, zatvorena na način da se prilikom otvaranja prijave može sa sigurnošću utvrditi da se prvi put otvara, lično na pisarnicu opštine Vladičin Han, svakog radnog dana od 8.00 do 15.00 časova ili putem pošte, na adresu: OPŠTINA VLADIČIN HAN, 17510 Vladičin Han, Svetosavska 1, sa naznakom: „Prijava na javni konkurs za finansiranje projekata u oblasti lokalnog i regionalnog ekonomskog razvoja–NE OTVARATI“.

Neće se uzimati u razmatranje:

 1. neblagovremene prijave;
 2. nedopuštene prijave;
 3. nepotpune prijave.

Odluka o dodeli sredstava se objavljuje na internet stranici opštine Vladičin Han, www.vladicinhan.org.rs, narednog dana od dana donošenja iste.

Nakon donošenja odluke o dodeli sredstava, opština Vladičin Han i Korisnik sredstava zaključiće ugovor kojim se regulišu međusobna prava i obaveze ugovornih strana.

Sve dodatne informacije u vezi sa javnim konkursom mogu se dobiti u opštini Vladičin Han pozivom na telefon broj 017 473 073, svakog radnog dana, od 07.00 časova do 15.00 časova ili putem elektronske pošte: nikola.stamenkovic@vladicinhan.org.rs

PODELI

POSTAVI ODGOVOR

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

Komentari čitalaca treba da budu u vezi sa temom vesti.
Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti, ili bilo kakav nezakonit sadrzaj, neće biti objavljeni.

Komentari koji sadrže promovisanje i linkove drugih sajtova, neće biti objavljeni.

Mišljenja izneta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vladičin Han Vesti.

Komentari u kojima redakciji skrećete pažnju na eventualne propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima Vladičin Han Vesti i na tome vam se zahvaljujemo.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Vladičin Han Vesti se možete obratiti ovde: info {at} vladicinhanvesti {dot} rs