Javni poziv za nabavku kabine ili rama za korišćeni traktor

Javni poziv za nabavku kabine ili rama za korišćeni traktor

09:10
168
0
Vladičin Han Vesti
PODELI

Agencija za bezbednost saobraćaja je objavila javni poziv za subvencionisanu dodelu zaštitnog rama za upotrebljivani traktor za modele IMT 533, IMT 539, IMT 540, IMT 542 i IMT 549.

Zahtev za sumbvencionisanje može se podneti Agenciji za bezbednost saobraćaja do 30. novembra.

U Republici Srbiji je u poslednje tri godine, usled prevrtanja na traktorima bez zaštitnog rama nastradalo čak 86 lica, van javnih puteva. Procena je da u Srbiji ima oko 100.000 traktora bez zaštine kabine ili rama, navode iz Agencije.

Podnosioci zahteva za subvencionisanu dodelu zaštitnog rama za upotrebljavani traktor moraju ispunjavati sledeće uslove:

Podaci o podnosiocu zahteva:
(1) za pravna lica i preduzetnike – naziv i sedište, matični broj i PIB, Izvod iz Registra privrednih subjekata kod Agencije za privredne registre, ime i prezime lica ovlašćenog za zastupanje, ime i prezime, broj telefona i e-mejl adresu kontakt osobe;

(2) za fizička lica – ime i prezime, adresu stanovanja, JMBG, kontakt telefon i e-mejl;

Potvrda da protiv pravnog lica nije pokrenut prethodni stečajni postupak, reorganizacija, stečaj ili likvidacija, u skladu sa propisima kojim se uređuju stečaj i likvidacija i da nije pokrenut postupak prinudne likvidacije u skladu sa zakonom kojim se uređuje pravni položaj privrednih društava i drugih oblika organizovanja;

Potvrda da pravno lice ili preduzetnik nema pravosnažnu sudsku ili upravnu meru zabrane obavljanja delatnosti ili osudu zbog privrednog prestupa;

Dokaz da je pravno lice ili preduzetnik izmirio sve dospele obaveze po osnovu javnih prihoda, odnosno da je zaključio sporazum o reprogramu o isplati poreskog duga, s tim da ukupan iznos poreskog duga po sporazumu o reprogramu o isplati poreskog duga ne može da iznosi više od 500.000 dinara na dan podnošenja zahteva, kao i dokaz da obaveze po reprogramu o isplati poreskog duga izmiruje redovno, odnosno da nema neizmirenih obaveza po reprogramu o isplati poreskog duga na dan podnošenja zahteva;

Potvrda da je fizičko lice izmirilo sve obaveze po osnovu poreza na imovinu;
saobraćajna dozvola i fotografija (prednja strana) traktora za koji se dodeljuje zaštitni ram;

za pravna lica – overeni OP obrazac lica ovlašćenog za zastupanje;

Potvrde koja se dostavljaju uz zahtev za subvencionisanu dodelu zaštitnog rama ne mogu biti starije od 30 dana od dana podnošenja zahteva.

Zahtev iz stava 1. ovog podnose se na Obrascu 1. ili na Obrascu 2. koji su sastavni deo javnog poziva.

Taksa se u ukupnom iznosu od 900,00 dinara plaća prema sledećim instrukcijama:
Svrha plaćanja: Republička administrativna taksa

Primalac: Budžet Republike Srbije

Iznos: 900,00 dinara

Račun primaoca: 840-29779845-18

Poziv na broj: 59-013

Rok za podnošenje zahteva je 30.11.2022 godine. Javni poziv je objavljen na zvaničnoj internet prezentaciji Agencije za bezbednost saobraćaja abs.gov.rs.

Zahtev za subvencionisanu dodelu zaštitnog rama podnosi se Agenciji za bezbednost saobraćaja u zatvorenoj koverti, na adresu: Agenciji za bezbednost saobraćaja, Bulevar Mihaila Pupina 2, 11070 Novi Beograd, sa naznakom:,,Zahtev za subvencionisanu dodelu novog zaštitnog rama”.

Dodatne informacije u vezi sa ovim javnim pozivom zainteresovana lica mogu dobiti na e-mail: subvencijaram@abs.gov.rs i putem broja telefona: 0113014442.

Јавни позив за подношење захтева за субвенционисану доделу заштитног рама за употребљавани трактор, можете погледати на: https://www.abs.gov.rs/sr/obavestenja/javni-poziv-za-podnosenje-zahteva-za-subvencionisanu-dodelu-zastitnog–rama-za-upotrebljavani-traktor

PODELI

POSTAVI ODGOVOR

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

Komentari čitalaca treba da budu u vezi sa temom vesti.
Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti, ili bilo kakav nezakonit sadrzaj, neće biti objavljeni.

Komentari koji sadrže promovisanje i linkove drugih sajtova, neće biti objavljeni.

Mišljenja izneta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vladičin Han Vesti.

Komentari u kojima redakciji skrećete pažnju na eventualne propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima Vladičin Han Vesti i na tome vam se zahvaljujemo.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Vladičin Han Vesti se možete obratiti ovde: info {at} vladicinhanvesti {dot} rs