Damjanu Stankoviću pripala prva nagrada na gitar festivalu u Sarajevu

Damjanu Stankoviću pripala prva nagrada na gitar festivalu u Sarajevu

14:10
327
0
Vladičin Han Vesti
PODELI
Damjan Stanković

Naš sugrađanin, četrnaestogodišnji gitarista Damjan Stanković je na upravo završenom Internacionalnom gitar festivalu u Sarajevu osvojio Prvu nagradu i Drugo mesto u generalnom plasmanu.

„Bila je velika čast, pojaviti se na sceni festivala koji ima tradiciju i renome poput ovog sarajevskog. Nagradi smo se nadali ali je zadovoljstvo zbog toga što na njemu učestvuje veliki broj kvalitetnih muzičara bilo ono što je dominiralo kao generalni motiv i za nas kao roditelje ali pre svega za Damjana kao takmičara“, rekao je za naš radio Damjanov tata Goran.

Pre mesec dana, ovaj mladi gitarista se takmičio i na festivalu gitare u Leskovcu, koji takođe ima intrnacionalni karakter i održava se svake druge godine a sa njega je u Han doneo nagradu za osvojeno Prvo mesto.

Z.A.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

Komentari čitalaca treba da budu u vezi sa temom vesti.
Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti, ili bilo kakav nezakonit sadrzaj, neće biti objavljeni.

Komentari koji sadrže promovisanje i linkove drugih sajtova, neće biti objavljeni.

Mišljenja izneta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vladičin Han Vesti.

Komentari u kojima redakciji skrećete pažnju na eventualne propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima Vladičin Han Vesti i na tome vam se zahvaljujemo.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Vladičin Han Vesti se možete obratiti ovde: info {at} vladicinhanvesti {dot} rs