Novo igralište u Prekodolcu

Novo igralište u Prekodolcu

12:11
118
0
Vladičin Han Vesti
PODELI

U četvorogodišnjem, isturenom odeljenju osnovne skole “Sveti Sava” u Prekodolcu realizovan je projekat “Pusti korak” , „Divac omladinskog fonda“ u saradnji sa Fondacijom “Ana i Vlade Divac”, Opštinom Vladičin Han i USAID-om. Cilj projekta je bila rekonstrukcija dečijeg igrališta koje se nalazi u sklopu te škole, te su obezbeđene nove ljuljaške i klackalice a kupljena je i nova sportska oprema, saznali smo do Zorice Stanković, realizatora projekta.

– Ideja je bila da uredimo dvorište, kako zbog učenika tako i zbog dece i mladih iz sela da bi imala prostor za igru i rekreaciju i van nastave- reka je ona.

Predsednik opštine Branislav Tošić je istakao značaj saradnje opštine Vladičin Han sa „Divac fondacijom“.

-Opština Vladičin Han sarađuje sa „Divac fondacijoм“ kroz sufinansiranje projekata. Ove godine smo uložili nekih 700.000 dinara a planiramo saradnju i za narednu- poručuje Tošić.U sklopu projekta učenicima ove škole je dodeljena i sportska oprema koju su primili predstavnici svakog odeljenja ponaosob. Otvaranju je prisustvovao i direktor osnovne skole “Sveti Sava”, Dragan Dimitrijević koji je istakao značaj oвog projekta, kako za učenike škole tako i za meštane Prekodolca koji takođe koriste školsko igralište.

Uoči “Dana zahvalnosti „ koji je bio na dan svečanog otvaranja deca iz vrtića su uputilа posebnu zahvalnicu svima koji su učestvovali u realizaciji projekta koji njima mnogo znači.

POSTAVI ODGOVOR

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

Komentari čitalaca treba da budu u vezi sa temom vesti.
Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti, ili bilo kakav nezakonit sadrzaj, neće biti objavljeni.

Komentari koji sadrže promovisanje i linkove drugih sajtova, neće biti objavljeni.

Mišljenja izneta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vladičin Han Vesti.

Komentari u kojima redakciji skrećete pažnju na eventualne propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima Vladičin Han Vesti i na tome vam se zahvaljujemo.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Vladičin Han Vesti se možete obratiti ovde: info {at} vladicinhanvesti {dot} rs