Očekovanja FK „Radnik“ od pojačanja

Očekovanja FK „Radnik“ od pojačanja

13:14
86
0
VladicinHanVesti
PODELI
foto; FK Radnik

Dolaskom šestorice novih igrača, zasad je zaokružena okosnica ekipe prvog tima Radnika, koji sa starom postavom čine stabilan stručni kadar za podizanje nivoa igre, a samim tim i nivo rezultata, mišljenja su u stručnom štabu superligaša iz Surdulice.Iako se bliži kraj zimskog prelaznog roka, neizvesno je da li će biti još novajlija, a za pojačanja pristigla dosad, ima se i te kako puno argumenata, kaže sportski direktor Darko Gašić:
-Iskustvom i znanjem bivšeg kapitena Novog Pazara Vukovića, pojačaćemo nivo odbrane, on je izuzetan u skokovima i puno očekujemo od njega u toj liniji.

Najbolji desni bek II lige, Radovanović, uz dodatni rad sa trenerom, daće mnogo doprinosa. Period njegovog prilagođavanja je protekao jako brzo i već smo ga videli u igri sa timom u kome je, do, maltene, juče igrao, i tu se pokazao jako dobro.

Isto se očekuje i od najboljeg štopera „Napretka“ iz Kruševca, Miloša Simonovića, čiji se period prilagođavanja takođe svodi na minimum. Sa njim, kao i sa Markom Vučetićem, koji ima internacionalno iskustvo, trener Veselinović ima iskustvo u radu iz FK Inđija.

Što se tiče Deletića, on nije imao pripreme u FK „Jagodina“, što se videlo nedovoljnim učinkom na terenu, ali pripreme sa našom ekipom podstakle su ga na bolju igru – izjavio je Gašić.
Kada je reč o dolasku Miljana Mutavdžića u prvi tim „Radnika“, Gašić ističe da ne zaobilazi njegovu šestomesečnu pauzu u takmičarskom smislu, ali stručni štab ima jaka uverenja, da dolaskom ovakvog igrača, koji takođe ima internacionalno iskustvo, surdulički klub dobija puno.
Iz kluba je otišlo nekoliko fudbalera i nađene su im adekvatne zamene, ili pak bolji igrači na njihovim pozicijama, što je u stvari i cilj prilikom prelaznih perioda, kažu u „Radniku.

Najbitnije, kako rekoše i u upravi , jeste to da je prilikom izbora i dovođenja novih ljudi vođeno računa i o njihovim karakternim osobinama, pa se veruje da se stvara ekipa koja će dati doprinosa pravoj timskoj igri.

POSTAVI ODGOVOR

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

Komentari čitalaca treba da budu u vezi sa temom vesti.
Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti, ili bilo kakav nezakonit sadrzaj, neće biti objavljeni.

Komentari koji sadrže promovisanje i linkove drugih sajtova, neće biti objavljeni.

Mišljenja izneta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vladičin Han Vesti.

Komentari u kojima redakciji skrećete pažnju na eventualne propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima Vladičin Han Vesti i na tome vam se zahvaljujemo.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Vladičin Han Vesti se možete obratiti ovde: info {at} vladicinhanvesti {dot} rs