Uspeh starijih osnovaca na opštinskom takmičenju iz matematike

Uspeh starijih osnovaca na opštinskom takmičenju iz matematike

14:56
435
0
Vladičin Han Vesti
PODELI
Photo by - ILIJAS.info

Dobre rezultate na opštinskom takmičenju iz matematike osvojili su i učenici starijih razreda i to:

U petom razredu prvo mesto osvojio je Lazar Stanojević učenik  OŠ „Branko Radičević“, drugo mesto Oliver Stojanović učenik OŠ „Sveti Sava“ dok treće mesto dele Petar Đorđević iz OŠ „Branko Radičević“ i Jovan Ranđelović iz OŠ „Vojvoda Radomir Putnik“.

U šestom razredu dva učenika su osvojila prvo mesto, Nikola Živojinović iz OŠ „Sveti Sava“ i Sara Popović iz OŠ „Branko Radičević“, na drugom mestu našao se Nikola Radulović iz OŠ „Sveti Sava“, dok je treće mesto zauzeo Dušan Jovanović iz OŠ „Vojvoda Radomir Putnik“.

Što se tiče sedmaka, prvo mesto je pripalo Petru Zdravkoviću, učeniku OŠ „Branka Radičević“, drugo mesto Teodori Ilić iz OŠ „Sveti Sava“, dok treće mesto dele Milan Trajković iz OŠ „Sveti Sava“ i Lazar Mihajlović iz OŠ „Branko Radičević“.

Najbolji što se tiče osmaka bio je Milan Stojanović iz OŠ „Branko Radičević“.

POSTAVI ODGOVOR

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

Komentari čitalaca treba da budu u vezi sa temom vesti.
Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti, ili bilo kakav nezakonit sadrzaj, neće biti objavljeni.

Komentari koji sadrže promovisanje i linkove drugih sajtova, neće biti objavljeni.

Mišljenja izneta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vladičin Han Vesti.

Komentari u kojima redakciji skrećete pažnju na eventualne propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima Vladičin Han Vesti i na tome vam se zahvaljujemo.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Vladičin Han Vesti se možete obratiti ovde: info {at} vladicinhanvesti {dot} rs