Održana okružna takmičenja iz matematike i engleskog jezika

Održana okružna takmičenja iz matematike i engleskog jezika

12:27
308
0
Vladičin Han Vesti
PODELI
Photo by-Index.hr

Za vikend su održana dva okružna takmičenja,jedno takmičenje iz matematike, drugo iz engleskog jezika.  Prema podacima osnovne škole “Branko Radičević“ i osnovne škole “Vojvoda Radomir Putnik” Đep učešće na ovom takmičenju uzeli su:

Sara Popović učenica petog razreda osvojila je drugo mesto. Petar Zdravković učenik šestog razreda osvojio je treće mesto.Dok je prva nagrada pripala Milanu Stojanoviću učeniku sedmog razreda Brankove škole. Iz osnovne škole “Vojvoda Radomir Putnik” Dzep na ovom takmičenju je učestvovao učenik osmog razreda  Aleksa Mladenović i osvojio drugo mesto iz matematike.

Lazar Veličković osvojio je prvo mesto na okružnom takmičenju iz engleskog jezika ion je učenik VIII razreda osnovne škole “Branko Radičević”.

Prema podacima nadležnih iz ove škole Milan Stojanović učenik sedmog razreda osvojio je plasman na republičko takmičenje iz informatike.

 

POSTAVI ODGOVOR

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

Komentari čitalaca treba da budu u vezi sa temom vesti.
Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti, ili bilo kakav nezakonit sadrzaj, neće biti objavljeni.

Komentari koji sadrže promovisanje i linkove drugih sajtova, neće biti objavljeni.

Mišljenja izneta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vladičin Han Vesti.

Komentari u kojima redakciji skrećete pažnju na eventualne propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima Vladičin Han Vesti i na tome vam se zahvaljujemo.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Vladičin Han Vesti se možete obratiti ovde: info {at} vladicinhanvesti {dot} rs