Fondacija ”Ana i Vlade Divac” pomažu mladima

Fondacija ”Ana i Vlade Divac” pomažu mladima

11:07
94
0
VladicinHanVesti
PODELI
photo by fondacijadivac.org; Ana i Vlade Divac fondacija

Mladi od 20 do 40 godina iz hanske opštine, koji planiraju da se bave bilo kojom granom poljoprivrede ili da unaprede svoj posao iz te oblasti, imaju još vremena da konkurišu za bespovratna sredstva Fondacije “Ana i Vlade Divac”.

U okviru Projekta „Divac poljoprivredni fondovi u Vladičinom Hanu“ – Fondacija „Ana i Vlade Divac“ u saradnji sa opštinom Vladičin Han dodeliće do 180.000 dinara za razvoj poljoprivredenih delatnosti za najmanje 13 mladih poljoprivrednika.

Pomoć je u robi a uključuje nabavku stoke, materijala za rad, opreme za razvoj poljoprivrednih aktivnosti, građevinskog materijala za poljoprivredne objekte i sl.
Konkurs je otvoren do 26. aprila ove godine.

POSTAVI ODGOVOR

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

Komentari čitalaca treba da budu u vezi sa temom vesti.
Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti, ili bilo kakav nezakonit sadrzaj, neće biti objavljeni.

Komentari koji sadrže promovisanje i linkove drugih sajtova, neće biti objavljeni.

Mišljenja izneta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vladičin Han Vesti.

Komentari u kojima redakciji skrećete pažnju na eventualne propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima Vladičin Han Vesti i na tome vam se zahvaljujemo.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Vladičin Han Vesti se možete obratiti ovde: info {at} vladicinhanvesti {dot} rs