Podsticanje nataliteta: Bebe u modi u Vladičinom Hanu

Podsticanje nataliteta: Bebe u modi u Vladičinom Hanu

07:11
126
0
JužnaSrbija.info
PODELI

Fondacija Ana i Vlade Divac raspisuje konkurs Bebe u modi za dodelu mesečne materijalne pomoći za 12 porodica sa teritorije opštine Vladičin Han, a koja će se dodeljivati u 24 jednake mesečne rate nakon rođenja deteta.

„Drage porodice sa teritorije opštine Vladičin Han, pozivamo vas da postanete deo projekta Bebe u modi za podršku natalitetu u vašoj opštini!“ glasi poziv Fondacije.

Fondacija Ana i Vlade Divac raspisuje konkurs Bebe u modi za 12 porodica iz Vladičing Hana za mesečnu materijalnu pomoć koja će se dodeljivati u 24 jednake mesečne rate nakon rođenja deteta.

Na osnovu primljenih prijava i kriterijuma komisija će odabrati 12 porodica koje će primiti mesečnu pomoć u vrednosti od 70 $, u dinarskoj protivvrednosti, u periodu od 24 meseca, namenjenu za hranu, higijenu, lekove i pelene za bebe. Za porodice koje budu uključene u program podrške biće obezbeđene i posete medicinske sestre.

Konkurs je otvoren od 13. oktobra do popunjenja mesta

Uslove za prijavu na Konkurs i prijavni obrazac možete pronaći na sajtu Fondacije: www.fondacijadivac.org/

POSTAVI ODGOVOR

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

Komentari čitalaca treba da budu u vezi sa temom vesti.
Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti, ili bilo kakav nezakonit sadrzaj, neće biti objavljeni.

Komentari koji sadrže promovisanje i linkove drugih sajtova, neće biti objavljeni.

Mišljenja izneta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vladičin Han Vesti.

Komentari u kojima redakciji skrećete pažnju na eventualne propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima Vladičin Han Vesti i na tome vam se zahvaljujemo.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Vladičin Han Vesti se možete obratiti ovde: info {at} vladicinhanvesti {dot} rs