Ekipa „Hart“ najbolja u pripremi riblje čorbe

Ekipa „Hart“ najbolja u pripremi riblje čorbe

13:27
107
0
VladicinHanVesti
PODELI
photo by deltaprint ; logo

Juče je u Repincu održano takmičenje u pripremanju riblje čorbe „Repinski kotlić“.

Organizatori su imali sreće sa vremenom koje ih je poslužilo a zabeležena je i velika posećenost. Od jedanaest ekipa koje su u svojim kotlićima pripremale riblju čorbu, titulu najbolje, ponela je ekipa „Hart“ u kojoj su bili ribolovci iz Repinca, drugo kuvari iz restorana „Bazen“-Vlad. Han dok su trećeplasirani kulinari iz ekipe „Swiss caffe-a“.

I ova manifestacija, bar ako je suditi prema rečima organizatora, imaće tendenciju da preraste u tradiciju dobrog druženja uz dobru hranu.

Z.C. 

PODELI

POSTAVI ODGOVOR

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

Komentari čitalaca treba da budu u vezi sa temom vesti.
Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti, ili bilo kakav nezakonit sadrzaj, neće biti objavljeni.

Komentari koji sadrže promovisanje i linkove drugih sajtova, neće biti objavljeni.

Mišljenja izneta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vladičin Han Vesti.

Komentari u kojima redakciji skrećete pažnju na eventualne propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima Vladičin Han Vesti i na tome vam se zahvaljujemo.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Vladičin Han Vesti se možete obratiti ovde: info {at} vladicinhanvesti {dot} rs